maandag 30 juli 2012

CCleaner


CCleaner haalt in een handomdraai de bezem door je systeem. De applicatie verwijdert tijdelijke internetbestanden, je surfgeschiedenis en desgewenst geïnstalleerde programma's. Daarnaast maakt de software je (Windows) register schoon en ruimt het overgebleven delen van verwijderde programma's op.

CCleaner ondersteunt alle moderne browsers. Hoewel de hoofdfunctie het opschonen van tijdelijke internetbestanden betreft, gaat de software verder. Een scan van je register-integriteit controleert op ontbrekende DLL (systeem-) bestanden en problemen met Microsoft's besturingselement ActiveX. Deze scan behandelt tevens moeilijkheden met verouderde software omdat CCleaner bijhoudt wat je installeert. Zo verwijder je met één klik kwaadwillende of slecht functionerende software.

Onder Windows vind je na lang zoeken wellicht dezelfde instrumenten die CCleaner in één handig overzicht biedt. CCleaner is bovendien supersnel en klaart de klus op onnavolgbare wijze. Een schoonmaakbeurt voor tijdelijke internetbestanden is in minder dan een halve minuut gepiept op een bomvolle pc. Hulde voor deze goedgevulde digitale bezemkast. Dat het functionele software betreft benadrukken we nog even in onze blogpost 'Je pc schoonmaken met CCleaner'.

CCleaner is snel en effectief. De scans leveren veel schuifruimte op en vegen je geheugen in een mum van tijd schoon. Op het gebied van systeembeheer wint CCleaner het op alle fronten van de standaard gereedschappen in Windows. Ook werkt CCleaner van softwaremaker Piriform prima in Windows 7.

http://www.piriform.com/CCLEANER

Geen opmerkingen:

Een reactie posten