donderdag 20 september 2012

Glary Utilities



Glary Utilities is een allround schoonmaker die register, tijdelijke bestanden, internet sporen en nog veel meer opruimt. Ook kunnen opstartende programma's beheerd, het contextmenu aangepast en het register gedefragmenteerd worden. En met Glary Utilities kunt u bestanden versleutelen, definitief uitwissen én ook herstellen als ze per ongeluk weggegooid zijn. Alles-in-een software om uw pc mee op te schonen en te optimaliseren met veel mogelijkheden.

Glary Utilities beschikt over vijf modules voor het opruimen en optimaliseren van de computer.
1. Opschonen & herstel
Onder andere schijf opschoner, register opschoner en snelkoppeling fixer
2. Optimaliseren
Met opstart manager, geheugen manager en register defragmentatie
3. Privacy & beveiliging
Onder meer: sporen wisser, bestanden uitwissen en herstellen (undelete) en bestanden versleutelen
4. Bestanden & mappen
Met schijf analyse, dubbele bestanden zoeken en bestanden splitsen en samenvoegen
5. System tools
Proces manager, IE addons beheren en meer

Glary Utilities heeft ook voor beginners een 1-klik onderhoud waarbij alle opruimtaken in een keer uitgevoerd worden. Let erop dat u bij de Sporen Verwijderaar - Opties (en bij de Sporen Wisser onder Privacy & beveiliging) zelf moet aanvinken welke (internet)sporen u wilt opschonen. Waarschijnlijk wilt u hier geen wachtwoorden weggooien. Bestudeer dus even aandachtig wat u wel en niet wilt opruimen.

Glary Utilities is een gereedschapskist vol met handige werktuigen om uw computer mee op te ruimen en verbeteren. Behalve opschonen behoren dus ook gespecialiseerde taken als weggegooide bestanden herstellen en bestanden versleutelen tot de mogelijkheden. Een alles-in-één werktuig dat misschien vooral voor gevorderde pc gebruikers bedoeld is. Anderen kunnen beter CCleaner gebruiken.

www.glarysoft.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten