maandag 30 juli 2012

AVAST Anti-virus


Virusbescherming is een noodzakelijk kwaad waarvoor avast! een complete oplossing biedt. Avast! is een prima alternatief om je tegen virussen te weren zonder een cent te spenderen.

Zoals gezegd, is avast! een uitgebreid antivirusprogramma. Natuurlijk kun je een huis-tuin-en-keukenscan op een schijf naar keuze uitvoeren, maar met avast! maak je het zo bont als je zelf wilt. Zo scan je direct vanuit Internet Explorer en is er via speciale 'schilden' uitgebreide bescherming tijdens het downloaden en chatten. Anti-spyware is ook aan boord. Uiteraard gaan eventuele besmette files meteen in quarantaine.

Avast! is een prima programma voor gamers. De beveiliger bevat namelijk een game modus, waarbij avast! niet stoort met audiovisuele meldingen, zodat jij je volledig op 't spelen van een (online) spel richt.

Nieuw in avast! 7 is de 'Hulp op afstand'-optie. Hiermee laat je een vriend verbinding maken met jouw computer (of vice versa) zodat je elkaar helpt met eventuele problemen. Net als Apple en Android, heeft Avast nu een eigen app market waar je extra onderdelen aanschaft.

Avast! is een aantrekkelijke oplossing voor actieve internetters die hun computer gratis willen beveiligen. De speciale aandacht voor bescherming van inkomend en uitgaand verkeer -daar waar de echte dreiging vandaan komt- maakt dit antivirusprogramma zeer aantrekkelijk.

http://www.avast.com/nl-nl/free-antivirus-download

Geen opmerkingen:

Een reactie posten