donderdag 4 oktober 2012

SugarSync


SugarSync is een van de bekendste alternatieven voor Dropbox. SugarSync heeft een iets te kale en zelfs lelijke interface, maar maakt veel goed met zijn veelzijdigheid.

De dienst heeft een app voor alle mogelijke mobiele systemen, inclusief platformen die – zoals Windows Phone – moeite hebben om van de grond te geraken, en zelfs voor kneusjes als BlackBerry en Symbian.

Bovendien kan de in de cloud opgeslagen muziek gestreamd worden met SugarSync, zonder dat die muziek daarvoor op het mobiele toestel hoeft te staan. Het is een functie die de meeste diensten missen; alleen Dropbox kan streaming leveren via plug-ins als DropTunes of GroovyBox.

Ook mooi is dat je controle hebt over wat er precies gesynchroniseerd wordt. In tegenstelling tot de meeste andere diensten, die zich beperken tot één map die van op alle platformen bediend kan worden, kies je in SugarSync meerdere mappen op je computer, die je kan synchroniseren met specifieke toestellen. Zo kan je een bepaalde map openstellen voor al je toestellen, terwijl je een andere bijvoorbeeld uitsluitend reserveert voor je tablet.

Net als bij SkyDrive en Dropbox kan je ook bestanden delen met anderen, en je kan die gedeelde bestanden zelfs beveiligen met een wachtwoord.

Bij aanmelding krijg je van SugarSync 5 GB gratis opslagruimte. Upgrades kosten maandelijks 4 euro voor 30 GB tot 12 euro voor 100 GB. SugarSync biedt kortingen wanneer je voor een jaarabonnement opteert.

https://www.sugarsync.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten